AVSLØRTE INGENTING: Zlatan er svært hemmelighetsfull om karrieren. Her under en privatlandskamp mot Norge i 2015. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
AVSLØRTE INGENTING: Zlatan er svært hemmelighetsfull om karrieren. Her under en privatlandskamp mot Norge i 2015. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

- Jeg vil se hvem som finner opp de beste historiene. Først da avslører jeg min neste klubb

Zlatan holder kortene tett til brystet.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic holdt i dag en pressekonferanse i Sverige. Der ble det ventet at han ville avsløre landslagsframtida, og kanskje også hans neste klubb.

Den svenske stjerna holdt kortene tett til brystet, spesielt hvor neste stopp er, etter at han etter denne sesongen var ferdig i PSG.

- Jeg vil ikke si hvilken klubb jeg har bestemt meg for. Jeg vil se hvem som finner opp de beste historiene, først da kan jeg avsløre min neste klubb, sa «Ibra».

- For god for Allsvenskan Etter at José Mourinho ble klar som Manchester Uniteds nye manager, har ryktene om en mulig overgang for Zlatan til den engelske klubben gått verden rundt. Men også hans tidligere klubb Malmö har blitt koblet til den 194 centimeter lange spissen.

- Jeg glemmer aldri hvor jeg kommer fra, og det er Malmö, sa Zlatan på pressekonferansen, uten å avsløre noe om klubbframtida.

Tross for at han vet hvor hjertet og han selv hører hjemme, betyr ikke det at Allsvenskan er neste stopp.

- Jeg er fortsatt ikke interessert i å spille i Allsvenskan. Jeg er for god for Allsvenskan.

Uansett hvor kraftspissen ender opp, er han sikker på at han fortsatt vil spille fotball til høsten. Men først venter sommerens EM.

- Om vi ikke vinner EM, bryr jeg meg ikke om hvem som gjør det, sa Zlatan om Sveriges EM-sjanser.

Den svenske stjerna står med 112 landskamper og 62 mål for det svenske landslaget. Tidligere har han spilt i blant annet AC Milan, Juventus og Barcelona, i tillegg til Malmö FF.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.