- Jeg vil si unnskyld til alle

Legger seg flat etter slaget mot Storflor.

LERKENDAL (Dagbladet.no): Etter en merkelig felles-seanse, hvor Øyvind Storflor og Abdou Razack Traoré påfallende hardt prøvde å gi inntrykk av at alt var ok etter slaget på dagens trening, gikk Traoré på norskkurs på Rosenborg-brakka.

Etterpå la han seg fullstendig flat og sa unnskyld for det som skjedde på treningen i dag.

- Jeg kan ikke si hvorfor jeg gjorde det. Noen ganger skjer dumme ting. Men jeg vil si unnskyld til alle, jeg beklager overfor hele laget. Jeg gjorde en feil, sier han.

- Tror du det blir noe problem å ha et normalt forhold til Storflor framover?

- Nei, nei, jeg tror vi kan ha samme forhold som før. Dette er fotball, vi skal fortsette å trene og spise sammen. I morgen kan vi smile til hverandre igjen, svarer Traoré til Dagbladet.no.

- Vi har aldri hatt problemer med hverandre før, tillegger han på haltende engelsk.

Rosenborg-trener Erik Hamrén har allerede sagt at overtrampet vil få konsekvenser, men det er foreløpig usikkert hvor streng straffen blir.

- Jeg vet ikke om dette får konsekvenser for meg, men jeg er veldig lei meg for det som skjedde, sier Traoré, og sånn ser han da også ut: angrende og lei seg.

ANGRENDE: Abdou Razack Traoré holder opp hånda, som et tegn på at han er lei seg for at han slo ned Øyvind Storflor på dagens Rosenborg-trening. - Det betyr at jeg er lei meg for det som skjedde, forklarer han for Dagbladet.no. Foto: Trym Oust Sonstad
ANGRENDE: Abdou Razack Traoré holder opp hånda, som et tegn på at han er lei seg for at han slo ned Øyvind Storflor på dagens Rosenborg-trening. - Det betyr at jeg er lei meg for det som skjedde, forklarer han for Dagbladet.no. Foto: Trym Oust Sonstad Vis mer

Reaksjonen fra klubbledelsen kommer sannsynligvis i morgen.

- Jeg vil si unnskyld til alle