- Jeg vil slå rot her

Carew ser for seg mange Villa-år.

Det har vært et lykkelig valg, skal man tro Carew selv, og nå er han innstilt på å gi opp nomadetilværelsen.

- Jeg trives veldig godt, og er fornøyd med tingenes tilstand. Derfor er jeg definitivt åpen for å bli utover kontraktstiden. Jeg håper å kunne slå rot her i lang tid framover, sier Carew i et intervju med ITV.

To år igjen av kontrakten

Lørenskog-gutten har to år igjen av sin nåværende avtale med Birmingham-klubben, men er mer enn villig til å bli værende lenger om Aston Villas interesser også samsvarer med egne.

- Jeg har to år igjen av kontrakten, så ingenting haster, men jeg har det veldig bra her og håper å kunne bli værende i mange år framover. Dersom det er klubbens ønske, er det mitt ønske. Vi får se hva som skjer, men jeg blir gjerne her i lang tid, understreker Carew.

Som hånd i hanske

Det er liten tvil om at en overgang til Premier League har passet landslagsspissens spillestil som hånd i hanske, og sammen med Gabriel Agbonlahor og Ashley Young, har Carew virkelig funnet den offensive summetonen med sine rekkekamerater, noe som endte i respektable 13 seriemål sist sesong for nordmannens del. Det var for eksempel ett mer enn en mann som Wayne Rooney.

- Dette er en serie som virkelig passer meg godt. Jeg liker fotballen som spilles her. Det er viktig for meg, påpeker Carew.

- Jeg vil slå rot her

God forberedt

Nå er fotballferien over for denne gang, og Aston Villa-spilleren har nå sluttet seg til klubbens sesongoppkjøring i Sveits. I likhet med Rosenborg, er intertotocupen håpet for Martin O\'Neills menn om å kvalifisere seg til UEFA-cupen kommende sesong.

Carew forteller at intertotospill står høyt i prioritet i spillergruppa.

- Det er godt å være tilbake, og vi har noen viktige kamper foran oss. Vi har intertotospill om to uker som er veldig viktig. Spillerne har kommet tilbake fra ferie i bedre form enn vanlig, noe alle fysiske tester indikerer. Så selv om intertotocupen ikke er langt unna, er vi godt forberedt. Dessuten har vi to, tre treningskamper før den tid til å hjelpe oss i forberedelsene, avslutter Carew.

LYKKELIG I VILLA: John Carew har funnet seg til rette i engelsk fotball, og gir tydelig signal om at han ønsker å bli værende i Aston Villa utover kontraktstiden. Foto: Reuters/Scanpix
LYKKELIG I VILLA: John Carew har funnet seg til rette i engelsk fotball, og gir tydelig signal om at han ønsker å bli værende i Aston Villa utover kontraktstiden. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer