- Jeg vil slenge ham i fengsel

Björn Borg anmeldt for bigami.

SAKSØKER: Loredana Berté (t.v) hevder hun og Björn Borg (t.h) fremdeles er gift. 17 år etter at de to ble separert politianmelder nå den italienske rockesangeren sin eksmann for bigami. FOTO: PER LØCHEN
SAKSØKER: Loredana Berté (t.v) hevder hun og Björn Borg (t.h) fremdeles er gift. 17 år etter at de to ble separert politianmelder nå den italienske rockesangeren sin eksmann for bigami. FOTO: PER LØCHENVis mer

(Dagbladet): Loredana Berté, ekskona til tennislegenden Björn Borg, hevder de fremdeles er gift. 17 år etter at de to ble separert politianmelder nå den italienske rockesangeren sin eksmann for bigami.

Borg giftet seg på ny i 2002 med Patricia Östfeldt.

- Jeg håper virkelig at Interpol tar ham, sier Berté til Aftonbladet.

Hun oppdaget at hun og Borg fremdeles var gift i fjor da en funksjonær i det italienske valget omtalte henne som «senõra Borg». Hun skjønte da hva som hva hadde skjedd.

- Borg forsikret meg om at hans advokat skulle ta hånd om alle nødvendige papirer. Han skulle ta hånd om alt, hevder Berté.

- Etter flere år med løgner vil jeg slenge han i fengsel. Han ga meg ikke en krone da vi ble separert.

Borg ville ikke si annet om saken da Aftonbladet konfronterte han om saken.

- Det er veldig lenge siden. Jeg kjenner ikke noe til det, sier Borg.

Berté har ikke hatt kontakt med borg etter brudder.

- Jeg elsket ham dypt, og ham var den eneste jeg så som far til mine barn. Jeg fikk ikke møte sønnen hans, Robin, etter seperasjonen. Det var veldig tungt. Jeg håper Robin er klok nok til å bryte med sin far, sier Berté.