VED GODT MOT: David Villa fikk trøst av lagkameratene på hotellet etter gårsdagens beinbrudd. Her snakker han med Carles Puyol. Foto:   (AP Photo / Miguel Ruiz)
VED GODT MOT: David Villa fikk trøst av lagkameratene på hotellet etter gårsdagens beinbrudd. Her snakker han med Carles Puyol. Foto: (AP Photo / Miguel Ruiz)Vis mer

- Jeg vil spille Champions League-finale i mai

David Villa drømmer om to finaler etter beinbruddet.

Se situasjonen her (den klareste vinkelen kommer ett minutt ut i videoen)

David Villa er ute av spill i fem måneder etter beinbruddet. Barcelona-stjernen håper å rekke mesterligafinale og EM-sluttspillet.

30-åringen ødela seg i torsdagens semifinale i klubb-VM mot Al Sadd, som Barcelona vant 4-0. Villa forlot banen på båre med brukket leggbein.

- Denne skaden er et hardt slag, men jeg er overbevist om at jeg skal bli frisk raskt, skriver Villa på sin facebookside.

David Villa har scoret fem seriemål for Barcelona denne sesongen. Han har vært koblet til en overgang bort fra klubben i januar, men nå blir det opptrening i stedet for overgangsrykter.

HER GÅR DET GALT: David Villa landet forkjært etter et skuddforsøk, og fikk en ekkel knekk i leggen. Foto: (AP Photo/Shizuo Kambayashi)
HER GÅR DET GALT: David Villa landet forkjært etter et skuddforsøk, og fikk en ekkel knekk i leggen. Foto: (AP Photo/Shizuo Kambayashi) Vis mer

- Jeg tenker på muligheten til å få spille (mesterliga)finalen i München (i mai). Jeg vet at lagkameratene mine vil ta meg dit. Og EM 2012. Jeg skal jobbe hardt for å klare det, skriver den spanske landslagsspilleren videre.

Først ble det sagt at leggbeinsbruddet ville holde Barcelona-angriperen ute av spill i seks måneder. Med fem måneder er det et berettiget håp om at Villa kan rekke EM, men uansett så får andre nå muligheten til å vise seg fram og kanskje ta den 30 år gamle spillerens plass i Spanias sluttspilltropp.

Lagkameraten i Barcelona, midtbanespilleren Javier Mascherano sier alle vil gjøre alt for å støtte den uheldige angriperen.

- Villa er skadd og det er selvfølgelig veldig trist for ham. Vi ønsker alle å vise vår støtte, sier den tidligere Liverpool-spilleren.

(NTB)