- Jeg vil spille fotball. Vi må bare se om det er i Liverpool eller et annet sted

Gerrard i stort Daily Mail-intervju.

STOR I LIVERPOOL: Steven Gerrard. Nå åpner han for å forlate klubben. Foto: AFP PHOTO / OLLY GREENWOOD
STOR I LIVERPOOL: Steven Gerrard. Nå åpner han for å forlate klubben. Foto: AFP PHOTO / OLLY GREENWOODVis mer

(Dagbladet): I et stort intervju med Daily Mail snakker Liverpool-veteran Steven Gerrard (34) blant annet om starten på sesongen, Mario Balotelli og fremtiden.

Gerrards kontrakt med Liverpool går ut i mai 2015, og klubben har foreløpig ikke snakket med ham angående forlengelse.

- Slik det står nå, så er jeg her til sesongslutt og vil gjøre det beste ut av det. Jeg kommer iallfall ikke til å legge fotballskoene på hylla neste sommer. Jeg vil spille mer. Vi må bare vente å se om det er i Liverpool eller et annet sted. Det er opp til Liverpool, sier Gerrard i intervjuet med avisa.

Sturridge en av de beste Steven Gerrard snakker også ut om skuffelsen ved å ha tapt seriegullet i fjor. Han omtaler også landslagsspiss Daniel Sturridge som den beste engelske spissen han har spilt med når det gjelder fart, skarphet og egenskaper.

- Noe av det han gjør på trening er utrolig. Han kan nå så langt han vil, sier Gerrard om den skadeplagede spissen.

Sturridge er for tiden ute med skade, og spekulerer i om det er gener som er skyld i at han er skadeplaget.

- I fjor levde han i skyggen av Suarez, og når han ikke er her er det Daniels tur til å være Liverpools ikoniske nummer ni i mange år. Vi trenger ham akkurat nå. Vi må ha han tilbake fra skade så fort som mulig, sier Gerrard.

- Balotelli trenger tid Sommerens signering av urokråka Mario Balotelli var også samtaleemne i intervjuet. Balotelli har bare scoret to mål i Liverpool-drakta siden overgangen.

- TRENGER TID: Mario Balotelli. Foto: REUTERS/Phil Noble
- TRENGER TID: Mario Balotelli. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

- For å være spiss i Liverpool må du bare forvente presset og ansvaret og omfavne det. Fansen har sett så mange kvalitetsspisser gjennom årene at de forventer at de nye også viser kvalitet i hver kamp. Du må score mål, og score jevnlig, sier Gerrard.

Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher kalte for kort tid siden Balotelli et panikkjøp. Det finner ikke Gerrard seg i.

- Han trenger bare tid til å score de målene han trenger for å bevise at det er verdt å beholde ham. Jeg skal ikke dømme ham etter ti kamper. Å komme inn etter Suarez vil alltid være en stor oppgave, og han synes ikke synd på seg selv. Han jobber hardt, sier Gerrard.