- Jeg vil spille med Rooney

Solskjær forteller at det er favorittspilleren til sønnen Noah.

(Dagbladet.no:) Ole Gunnar Solskjær så i går at lagkameratene kjørte over Arsenal i FA-cupfinalen - uten å få annet enn sølvmedaljene. Selv kunne han ikke gjøre noe med det.

Han har tidligere sagt at han satser på å være tilbake til seriestarten i august, men forteller nå at han ikke kommer til å presse seg.

- Det kan bli september eller oktober. Det er viktig å ikke sette en dato. Gjør du det presser du deg til å gjøre dumme ting. Når jeg skal spille for United igjen skal jeg ikke være 95 prosent, men 100, sier Solskjær til The Sunday Times.

- Nesten flaut

Kristiansunderen portretteres i dag i storavisa, og han snakker mye om støtten han har fått fra fansen og folk i klubben.

- Supporterne har vært helt fantastiske. Det er nesten flaut. Du vet hvordan malere blir mer berømte etter at de dør? Kanskje også spillere blir mer kjent når de slutter og spille, sier han.

Om manager Sir Alex Ferguson:

- Det bildet som skapes av ham i pressen er et helt annet en det jeg har dannet meg i løpet av ni år. Hvis du gir ham 100 prosent, gir han det 100 prosent tilbake. Jeg har banket på døra hans så mange ganger med problemer. Han lytter alltid.

Om Wayne Rooney:

- Han er Noahs (sønnen på fire) favoritt nå. Er ikke det hardt for en far å svelge= Jeg har spilt med fantastiske spillere her - Cantona, Scholesy, Keano - og nå vil jeg spille med Wayne.

GLEDER SEG TIL Å SPILLE MED ROONEY: Men Solskjær vil ikke presse seg.