- Jeg vil til Real Madrid

Men United sier Ronaldo blir på Old Trafford.

(Dagbladet.no): Cristiano Ronaldo sier nå at han ønsker seg bort fra Manchester United.

Og den portugisiske driblefanten håper Real Madrid blir neste stoppested.

Vil bort fra United

- Jeg har fortalt agenten min at jeg ønsker å forlate Manchester United, og jeg ønsker det skal skje på en best mulig måte. Jeg ønsker å spille for Real Madrid, sier Ronaldo i et stort intervju med den spanske avisen Marca.

Ronaldo har kontrakt med United fram til 2010, men spilleren selv håper nå at presidentvalget i Real Madrid kan føre til forhandlinger om en overgang.

- Forhandlinger er neste steg

Presidentvalget i Real Madrid foregår på søndag, og favoritt er Juan Miguel Villar Mir og rallyfører Carlos Sainz. Den 74 år gamle advokaten Villar Mir, har allerede tatt kontakt med Ronaldo.

- De har forklart meg sitt sportslige opplegg, og det neste steget nå er at de snakker med United og kommer til forhandlingsbordet. Da kan vi sette oss ned å se på min kontrakt, sier Ronaldo i følge AP.

EXIT UNITED?: Christiano Ronaldo sier han ønsker å spille for Real Madrid neste sesong. Det spørs hvor fornøyd Alex Ferguson er med akkurat det. Fotio:AP/SCANPIX
EXIT UNITED?: Christiano Ronaldo sier han ønsker å spille for Real Madrid neste sesong. Det spørs hvor fornøyd Alex Ferguson er med akkurat det. Fotio:AP/SCANPIX Vis mer

Marca skriver at Villar Mir skal ha forespeilet Ronaldo en fireårskontrakt, verd knappe 50 millioner kroner i året.

Juan Miguel Villar Mir har også uttalt at han ønsker Arsene Wenger til Santiago Bernabeu i en kombinert trener- og sportsdirektør-rolle.

Sjokkert

Manchester United på sin side benekter at Ronaldo er på vei bort fra klubben.

- Manchester United er sjokkerte over Villar Mirs kommentarer, skriver United i en pressemelding.

- Det har ikke vært kontakt mellom United, Villar Mir eller Real Madrid. Cristiano Ronaldo spiller i Manchester United neste sesong.

•Din kommentar: Tror du Ronaldo går til Real Madrid? Og hvem bør eventuelt United hente som erstatter?

<B>PRESIDENTKANDIDAT:</B>Juan Miduel Villar Mir kan bli Real Madrids neste president, og har gjort det klart at han ønsker Ronaldo til Santiago Bernabeu.