- Jeg ville bli i Chelsea

- Jeg er svært skuffet. Ting skjedde bak min rygg, sier Ruud Gullit. I går fikk han meldingen om at han ikke lenger er spillende manager for Chelsea - gjennom media.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Beskjeden om at han ikke lenger var ønsket som manager for fotballklubben Chelsea, kom som et sjokk på nederlenderen. På en pressekonferanse i formiddag serverte Gullit sin versjon av historien:

Lønnskravet hans overfor ledelsen i klubben var det samme som da han i sin tid ble ansatt som spiller. - Den gangen avviste de kravet, og kom med et annet tilbud. Jeg forventet at det samme ville skje denne gangen.

Direktør Colin Hutchinson forteller en helt annen historie:

 - Vi hadde simpelthen ikke råd til det han ba om. Ruud ble fortalt at gapet mellom det han ba om og det vi kunne gi var for stort, og at han måtte se seg om etter en etterfølger.

Klubbledelsen sa i går at oppsigelsen kom etter flere runder med forhandlnger. På en pressekonferanse avholdt på BBC News' Internett-sider, avviste Gullit dette.

 - Møtet vi hadde var svært merkelig. De ga meg ingen tilbud, så jeg tenkte at de hadde andre ting på dagsorden enn meg, sier Gullit, som ville godtatt tilbudet hvis han hadde fått det: - Jeg ville bli i Chelsea, forklarte han.

 

Sportslig suksess

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer