- Jeg ville bort fra City

Carlos Tevez overtar legendarisk trøye i Juventus.

NY KLUBB: Carlos Tevez er klar for italienske Juventus etter sju sesonger i England for West Ham, Manchester United og Manchester City. Foto: Alessandro Di Marco / EPA / NTB Scanpix
NY KLUBB: Carlos Tevez er klar for italienske Juventus etter sju sesonger i England for West Ham, Manchester United og Manchester City. Foto: Alessandro Di Marco / EPA / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Carlos Tevez' turbulente opphold i Manchester City er endelig over.

Argentineren har skrevet under for den italienske storklubben Juventus etter fire sesonger i den lyseblå drakta. Juventus skal ha betalt rundt 100 millioner kroner for Tevez, som hadde ett år igjen av kontrakten med City.

I løpet av den tida har Tevez kranglet med tidligere manager Roberto Mancini, nektet å varme opp i en Champions League-kamp mot Bayern München, dratt på ulovlig ferie og vært i retten for utallige trafikkoverskridelser.

Når innrømmer den energiske spissen at han ba City om å selge ham.

- Jeg snakket med den nye manageren, og fortalte ham at jeg ville bort fra klubben siden jeg synes tiden min der hadde kommet til veis ende, sier han ifølge Skysports.

Vant mange trofeer Manchester City ansatte nylig chilenske Manuel Pellegrine som erstatter for sparkede Mancini, men Tevez blir altså ikke en del av det nye City-regimet.

- Jeg takker Juventus for at de har hentet meg, og takker City for de fine åra de ga meg, sier han.

Tevez, som spilte for West Ham og Manchester United i England han kom til City, vant totalt tre ligagull, en FA-cup, en ligacup, en Champions League og VM for klubblag på balløya.

Han spilte scoret 73 mål på 138 kamper for City.

Tar over Del Pieros draktnummer Nå tar han over arven etter Juventus-legenden Alessandro Del Piero. 38-åringen forlot Juventus for ett år siden, og siden det har ingen brukt drakt nummer ti i klubben.

I England har Tevez brukt drakt nummer 32.

- Det er et stort ansvar å ha det nummeret siden mange store navn har det. Den siste her var Del Piero. Det er en ære for meg å bruke det nummeret, sier Tevez.

Argentineren er ikke nødvendigvis den siste som bytter ut Manchester Citys lyseblå drakt med Juventus' sorte og hvite.

Backen Aleks Kolarov sier han vil forlate City hvis han ikke får mer spilletid. Manchester Evening News mener å vite at han vil til Juventus.

- Jeg snakker med agenten min, og håper å vite mer snart. Jeg kan bli i City, men bare hvis jeg får spille. Penger er ikke alt, og jeg har ingen problemer med å gå ned i lønn, sier den hardtskytende backen ifølge avisa.

MÅLFARLIG: Tevez scoret 73 mål på fire sesonger for Manchester City. Foto: Jon Super / AP / NTB Scanpix
MÅLFARLIG: Tevez scoret 73 mål på fire sesonger for Manchester City. Foto: Jon Super / AP / NTB Scanpix Vis mer