- Jeg ville dra allerede i sommer

Rasende Tevez svarer City i kveld. Spissen sier forholdet til klubben ikke kan repareres.

IKKE DIN SKYLD: Carlos Tevez avviser at det er en rift mellom ham og Roberto Mancini. Mellom ham og andre medlemmer av ledelsen i Manchester City er det åpenbart flere.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
IKKE DIN SKYLD: Carlos Tevez avviser at det er en rift mellom ham og Roberto Mancini. Mellom ham og andre medlemmer av ledelsen i Manchester City er det åpenbart flere.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Avisoppslag om at Carlos Tevez ønsket å forlate Manchester City gjorde at klubben gikk til det uvanlige skrittet å nekte spissen en overgang i en melding på sine offisielle hjemmesider.

I kveld kom svaret fra argentineren. Og det er ikke spesielt hjertelig.

- Helt siden jeg skrev under for Manchester City har jeg likt å spille for supporterne. De har ønsket meg velkommen, og derfor beklager jeg at vi har kommet i denne situasjonen, sier Tevez i en lang uttalelse, som ESPN gjengir.

- Supporterne fortjener suksess som belønning for sin lidenskapelige og tålmodige støtte. Klubben er veldig heldig som har supportere som dette. Alle som har sett meg spille for Manchester City vet hvor hardt og med hvilken lidenskap jeg jobber når jeg har på meg drakta. Likevel kan jeg bekrefte at jeg har gitt styreformannen en søknad om overgang. Jeg må klarne hodet og tenke, for dette er et viktig stadium i karrieren min. Jeg beklager at vi har havnet i denne situasjonen, men det er noe jeg har følt i lang tid, og har brukt mange timer på å tenke gjennom, sier argentineren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer