Jordan Henderson var rasende på sin tidligere lagkamerat:

- Jeg ville drepe Suarez

Liverpool-kaptein Jordan Henderson avslører ukjent drama med tidligere lagkamerat i ny podkast.

BLE GODE KOMPISER: Selv om de barket sammen helt i starten av Jordan Hendersons Liverpool-karriere, ble de to gode kamerater. Henderson avslører at de to holder kontakten den dag i dag. Foto: NTB/Scanpix
BLE GODE KOMPISER: Selv om de barket sammen helt i starten av Jordan Hendersons Liverpool-karriere, ble de to gode kamerater. Henderson avslører at de to holder kontakten den dag i dag. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er sjelden Premier League-stjernene letter på sløret om hva som skjer bak kulissene i toppklubbene. Derfor var det mange som jublet da Liverpool-kaptein og Champions League-vinner, Jordan Henderson, gjestet podkasten «The Greatest Game» med Jamie Carragher denne uka.

Det var tydelig at det faktum at de to tidligere har vært lagkamerater gjorde at tonen ble litt mer løssluppen enn den vanligvis er i disse settingene.

De to snakker mye om den ene sesongen de spilte sammen, som var fra 2012 til 2013. Da var Henderson ny på laget, etter å ha blitt henta fra barndomsklubben Sunderland for en relativt stor overgangssum på den tida.

Unggutten slet med å finne seg til rette i klubben, og han forteller selv om en episode på trening som satte sinnet i kok hos ham. Det sinnet var rettet mot tidligere lagkamerat Luis Suarez.

- Jeg var veldig intens på den tida, for jeg ville bevise alle at jeg hadde noe der å gjøre. Det gjenspeilet seg i måten jeg trente på. Det var frustrerende, sier Henderson i podkasten.

Gikk i svart

Det er Carragher som skyter inn at han husker en episode med Suarez.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer