- Jeg ville gjort det bedre enn Capello

Andorra-sjef håner italieneren.

(Dagbladet.no): England slet lenge mot lilleputtnasjonen Andorra, men to nettkjenninger fra Joe Cole etter pause sikret Fabio Capello en viss arbeidsro inn mot onsdagens bortekamp mot Kroatia.

2-0 er likevel milevis unna å blidgjøre engelskmennene. Spør bare Steve McClaren, som for 18 måneder siden stakk fra britisk presse bare 55 sekunder inn i pressekonferansen etter 3-0 mot samme motstander.

- Jeg kan trene England

Fabio Capello rømte ikke. Italieneren var oppgitt over at laget hans ikke spilte bedre, men også frustrert over Andorras manglende vilje til å angripe, selv da England ledet 2-0.

En uttalelse som i det minste lokket fram et verbalt angrep - fra Andorras landslagssjef.

- Mr. Capello sier han ikke forstår hvorfor et lite lag som Andorra fortsatt forsvarer seg når vi ligger under 0-2. Jeg vil si til ham at han bør forsøke å trene Andorra, så kan jeg trene England. Jeg er sikker på at vi ville slått Andorra mer enn 2-0, sa David Rodrigo, ifølge The Guardian.

Stolte etter tap

Han nølte ikke med å betegne 0-2 som en moralsk seier for Andorra, som i motsetning til England har flere spillere som jobber ved siden av fotballen.

VANT UTEN Å OVERBEVISE: Fabio Capello var ikke fornøyd med alt Wayne Rooney og England foretok seg mot Andorra, selv om de vant 2-0. Etterpå klaget italieneren på Andorras defensive tankegang. Foto: REUTERS
VANT UTEN Å OVERBEVISE: Fabio Capello var ikke fornøyd med alt Wayne Rooney og England foretok seg mot Andorra, selv om de vant 2-0. Etterpå klaget italieneren på Andorras defensive tankegang. Foto: REUTERS Vis mer

- Folk snakker om at det ikke er profesjonelle spillere på laget mitt, og at de jobber ved siden av. Men spillerne mine fikk de engelske supporterne til å vende seg mot sitt eget lag, akkurat som for to år siden. Hva forteller det? Om vi hadde 11 profesjonelle spillere, ville vi slått England. Vi er stolte over å bare ha tapt 2-0, sier han.

Rodrigo ser på Kroatia som den soleklare favoritten til å vinne gruppa, og mener England i beste fall kan håpe på en playoff.

Én positiv ting greide han likevel å si om de engelske stjernene:

- Denne gangen byttet de drakter med oss. Det gjorde de ikke forrige gang.

- Jeg ville gjort det bedre enn Capello
<B>PUTTET TO:</B> Joe Cole roet engelske nerver med to scoringer etter pause.
<B>KRITISK:</B> Andorras landslagssjef David Rodrigo.