Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg ville holde guttene i live siden de så ut som om de var døde

Hull-spillerne ble sittende på banen i pausen.

||| (Dagbladet.no) Manchester City - Hull City 5-1

Hull ble flere størrelser for små mot Manchester City som lå på nedrykksplass før dagens oppgjør.

- Vi var ikke tilstede. Først gir vi dem ett mål, så enda ett, et tredje mål og så enda ett. Det var uakseptabel oppførsel fra et Phil Brown-lag og jeg er veldig skuffet for å si det mildt, sier Phil Brown til Sporting Life.

Phil Brown var så skuffet over sine elever at han nektet dem å gå i garderoben i pausen. Isteden dro han spillerne med seg foran Hull-fansen og ga dem en liten hårføner.

- Jeg synes det var kaldt og fint og jeg ville holde guttene i live. Det så ut som om de var døde, sier Brown.

- Det var 3-4000 mennesker som hadde reist for å se oss og de fortjente en forklaring. Jeg syntes det ble vanskelig å gi dem en forklaring i garderoben, raser Brown.

Hull maktet aldri å få kontroll på Stephen Ireland, Felipe Caicedo, Robinho og Shaun Wright-Phillips som terroriserte forsvaret i første omgang.

For det handlet i realiteten kun om ett lag, med Stephen Ireland som regissør.

• Robinho vippet lekkert til en umarkert Stephen Ireland på bakerste stolpe. I midten ventet Felipe Caicedo som enkelt løp ballen i mål.

• Ireland fikk igjen legge inn i midten, etter å ha blitt frispilt på høyrekanten. Caicedo var igjen på rett sted til rett tid og satt sitt andre for dagen.

• Stephen Ireland spilller en flott pasning gjennom Hull-forsvaret. Robinho dro av en mann og satt den kaldt forbi Myhill. 3-0.

• Wright Phillips blir frispilt på høyrekanten. Den tidligere Chelsea-spilleren stormer fremover, legger til Robinho som kommer skjærende inn fra venstrekanten. Brasilianeren har ingen problemer med å sette sitt andre mål for dagen.

Hull så ut som et langt bedre lag etter hvilen og ti minutter før slutt fikk «Tigerne» et trøstemål når Chris Fagan kranglet ballen i mål.

Hulls trøstemål vekket Stephen Ireland, som fikk banke inn 5-1 for de blåkledde. Robinho holdt på ballen inne i feltet, la tilbake til Ireland som hamret ballen kontant i nettet.

Ireland gikk av banen fem minutter før slutt til en fullt fortjent ovasjon fra Manchester City-fansen.

Dermed klatret City til en 15. plass på tabellen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media