- Jeg ville ikke dratt til Manchester United

Ballack advares.

(Dagbladet.no): Michael Ballack blir stadig koblet til Manchester United.

Bayern München-president Karl-Heinz Rummenigge mener hans største stjerne gjør en stor feil dersom han stikker til Old Trafford.

- Hva taler for Manchester United mot Bayern München? Ingenting, hvis du ser på tabellen i England. Hvis jeg var spiller, ville jeg definitivt ikke dra til Manchester, sier Rummenigge ifølge Daily Mirror.

Ballack er bosmanspiller neste sommer, men har fått tilbud om en fireårskontrakt med de tyske mestrene. 29-åringen ber om mer tid framfor å skrive under.

Derfor kan han gå gratis, og skrive under for en ny klubb allerede over nyttår. Ikke bare United, men også Real Madrid, Juventus og Ac Milan skal være interesserte.

Rummenigge avskriver også Real som en god klubb å flytte til.

- Real Madrid er selvsagt en klubb med et utrolig image. Men så vidt jeg vet så har de ikke vunnet noe på to år, sier den tidligere Tyskland-spissen.

VENTER MED Å SKRIVE UNDER: Spekulasjonene om Michael Ballack tar fart, til Bayern-presidentens store fortvilelse. Foto: Scanpix/Epa
VENTER MED Å SKRIVE UNDER: Spekulasjonene om Michael Ballack tar fart, til Bayern-presidentens store fortvilelse. Foto: Scanpix/Epa Vis mer
TYSKLANDS STØRSTE STJERNE: Plakater av Michael Ballack klistres opp på tyske husvegger før VM-sluttspillet i Tyskland neste sommer.