DÅRLIG NYTT FOR FULHAM-FANSEN:  Felix Magath påstår at han ville takket nei, hvis han fikk tilbud om å få Neymar gratis til Fulham. Foto: NTB Scanpix.
DÅRLIG NYTT FOR FULHAM-FANSEN: Felix Magath påstår at han ville takket nei, hvis han fikk tilbud om å få Neymar gratis til Fulham. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

- Jeg ville ikke hatt Neymar, selv om jeg fikk ham gratis

Men de tyske stjerne er hjertelig velkomne.

(Dagbladet): Neymar har vært Brasils viktigste spillere så langt i mesterskapet. Barcelona-stjernen har scoret fire mål på fire kamper, og hele nasjonens gullhåp hviler på hans skuldre.

22-åringen har taklet presset utmerket så langt, men ikke alle er like imponert over Brasil-stjernen.

På den tyske tv-kanalen ZDF, var Fulham-manager Felix Magath gjest i går. Tyskeren var klar på at han ikke liker spillere som Neymar.

- Ingen lagspiller - Jeg liker lagspillere. Med spillere som Neymar handler alt om det individuelle, som å score mål. Jeg vil nok ikke hatt ham, selv om jeg fikk ham gratis, sa Magath ifølge Daily Mail.

Tidligere Bayern München-spiller Hasan Salihamidzic var også gjest i sendingen. Bosnieren reagerte med sjokk, før han brøt ut i latter etter Magaths kommentar.

Magath rykket som kjent ned fra Premier League med Fulham i vår. Siden har han valgt frigi både Brede Hangeland og John Arne Riise.

450 millioner - Hvis Brasil vinner VM, skal jeg vurdere Neymar, sier Magath.

Neymar har spilt for Barcelona den siste sesongen, og det ble spekulert i at overgangssummen lå på svimlende 450 millioner. En overgang til Fulham vil nok ikke være aktuelt for Neymar, med det første.

Tyske Magath er mer begeistret for de tyske landslagsspillerne. Både keeper Manuel Neuer og toppscorer Thomas Müller er hjertelig velkomne til Craven Cottage.