- HAR IKKE GITT INTERVJU: Cesc Fabregas sier han ikke har blitt intervjuet siden han ble presentert som Barcelona-spiller. Foto: Alejandro Garcia, EPA/Scanpix
- HAR IKKE GITT INTERVJU: Cesc Fabregas sier han ikke har blitt intervjuet siden han ble presentert som Barcelona-spiller. Foto: Alejandro Garcia, EPA/ScanpixVis mer

- Jeg ville ikke sagt ett stygt ord om Arsenal

Fabregas hevder intervju er falskt.


(Dagbladet): Cesc Fabregas ble i avisa Sport sitert på at han forlot Arsenal fordi han ikke kunne se for seg at laget vant Premier League eller Champions League i nær framtid.

Seint i går kveld gikk Barcelona-spilleren til angrep på avisa via sin twitterkonto, og hevder at han aldri har gitt et slikt intervju.

- Jeg ville aldri sagt ett stygt ord om Arsenal. Dette er enda et bevis på at så mange skriver hva de vil i avisa, og det er uproffesjonelt, skriver Fabregas.

- Ikke derfor jeg dro Han sier han ønsker Arsenal like mye suksess som hvilken som helst av klubbens fans.

- Det var ikke derfor jeg dro, det var aldri i tankene mine. Arsenal gjorde meg til den jeg er i dag, og ingen vil noensinne endre det.

Fabregas sier han ikke har gitt noen intervjuer siden pressekonferansen der han ble presentert som Barcelona-spiller.

- Og der sa jeg bare sannheten og det som kom fra hjertet. Store ord om denne flotte fotballklubben, fordi det er akkurat hva de fortjener: Suksess og troféer.

- Jeg ga alt Han skriver også at folk også i framtida kan være trygge på at han ikke vil si noe ufordelaktig om London-klubben dit han kom fra Barcelona-akademiet som 16-åring i 2003, og spilte i åtte år til han reiste hjem til Katalonia i sommer.

- Folk kan hate meg for å dra eller huske at jeg ga alt for klubben. Men at jeg sier ett eneste stygt ord eller noe annet mot Arsenal, vil ikke skje, lover Fabregas.

SIER IKKE NOE STYGT: To Arsenal-supportere ønsket Fabregas lykke til og lovet å fortsatt elske ham da det akkurat var blitt klart at han var Barcelona-spiller. Slik vil Fabregas fortsatt ha det, og han lover at han aldri vil snakke stygt om Arsenal. Foto: Matt Dunham, AP/Scanpix
SIER IKKE NOE STYGT: To Arsenal-supportere ønsket Fabregas lykke til og lovet å fortsatt elske ham da det akkurat var blitt klart at han var Barcelona-spiller. Slik vil Fabregas fortsatt ha det, og han lover at han aldri vil snakke stygt om Arsenal. Foto: Matt Dunham, AP/Scanpix Vis mer