- Jeg ville nok takket nei til Liverpool

Kun én klubb som kan lokke Eriksen bort fra Ajax nå.

IKKE DÅRLIG TID: Christian Eriksen har fortsatt tre år igjen av kontrakten med Ajax, og har ikke noe imot å fullføre den.  Foto: (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
IKKE DÅRLIG TID: Christian Eriksen har fortsatt tre år igjen av kontrakten med Ajax, og har ikke noe imot å fullføre den. Foto: (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)Vis mer

(Dagbladet): Det er 17 dager til Norge møter Danmark i EM-kvalifiseringen, og til de som ikke har merket seg navnet Christian Eriksen, vil kanskje denne kampen få folk til å sperre opp øynene.

19 år gamle Christian Eriksen spiller for øyeblikket i Ajax, hvor han har kontrakt til 2014. Flere klubber skal ønske seg underskriften til det store talentet, men om det er opp til ham selv, er det kun én klubb han kunne tenke seg å gå til.

- Hvis jeg skulle dra til en annen klubb, så måtte det være Barcelona, sier Eriksen til danske medier.

Nei til Liverpool
I likhet med oss andre dødelige har nok også han latt seg imponere over spillet til katalanerne de siste årene. Selv føler han at han ikke passer inn i den engelske spillestilen, og kommer med følgende stikk til Liverpool-fansen som drømmer om hans tjenester på Anfield:

- Hvis jeg fikk et tilbud fra Liverpool nå, så ville jeg nok takket nei.

- Ajax er klubben for meg, og jeg tror den vil være det i noen år, sier Eriksen.

Så gjenstår det å se hvem som får gleden av dansken i fremtiden.