- Jeg ville tatt inn en 10-15 massasjedamer i garderoben en times tid før kampstart

Jørn Hoel vil gi Gutan et «løft».

FAN: Jørn Hoel er en ihuga Tromsø-supporter. I kveld møter laget hans Tottenham på White Hart Lane, og Hoel har seiersoppskriften klar. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FAN: Jørn Hoel er en ihuga Tromsø-supporter. I kveld møter laget hans Tottenham på White Hart Lane, og Hoel har seiersoppskriften klar. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

• Følg Tottenham-Tromsø i vårt Fotballstudio fra 21.05

(Dagbladet): Med et landslag som for øyeblikket kan se langt etter en deltagelse i VM i Brasil neste sommer, og dårlig norsk innsats i europacupene, er Tromsø det eneste vi har å klamre oss til på den internasjonale fotballscenen de neste månedene.

Dermed mangler det heller ikke på oppmerksomhet rundt «gutan» fra nordens Paris, og med oppmerksomhet følger også gode råd.

Massasjedamer Jørn Hoel er en ihuga Tromsø-supporter, og kommer med sitt råd til TIL-ledelsen før kampen. Det er riktignok av det noe ukonvensjonelle slaget.

- Jeg ville tatt inn en 10-15 massasjedamer i garderoben en times tid før kampstart. Det kan være med på å senke skuldrene, og få gutta til å løfte seg på andre steder. Gjør de det vinner TIL 1-0, sier Hoel til iTromsø.

Hvorvidt Agnar Christensen, Steinar Nilsen & co følger artistens råd forblir uvisst. Hoel, som selv har laget låta «Hjertet mitt har æ i Tromsø» som spilles før alle TILs hjemmekamper, frykter likevel at det kan bli tøft i Nord-London i kveld.

- Jeg håper at det skal gå best mulig. Dessverre virker det som om Tottenham er litt for gode. Heldigvis er han der Gareth Bale borte, og det er positivt. Kanskje Steinar Nilsen kan hviske noen kloke ord i hodet på spillerne.

- Jeg har trua Han ser derimot ikke like mørkt på Tippeliga-innspurten. Tromsø ligger i skrivende stund på 13. plass. Kun målforskell skiller dem fra Start på kvalikplass.

- Jeg har trua på at TIL kommer til å løfte seg, og berge plassen. Men det er rart at de spiller så godt mot de beste lagene. Nå må de få inn alvoret og gi jernet, noe som så bra ut mot Rosenborg, sier han.