Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg ville vært en gærning hvis jeg sa ja

Liverpool-sjefen om Newcastles Carroll-forslag.

CARROLL PÅ BENKEN: Brendan Rodgers (til høyre foran) synes Newcastle er passe frekke når de ikke bare vil låne Andy Carroll (til venstre bak) men ønsker at Liverpool skal fortsette å betale lønn for spissen. Foto: REUTERS/Darren Staples
CARROLL PÅ BENKEN: Brendan Rodgers (til høyre foran) synes Newcastle er passe frekke når de ikke bare vil låne Andy Carroll (til venstre bak) men ønsker at Liverpool skal fortsette å betale lønn for spissen. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer

• Fotballstudio: Europa League-kvalik fra kl. 18.30

(Dagbladet): Andy Carroll er mer eller mindre uønsket på Anfield - West Ham bekreftet tidligere i sommer at de var enige med Liverpool om en overgang.

Overgangen gikk i stå da 23-åringen ikke ville til londonklubben.

Siden har Newcastle meldt seg på i kampen om angriperen de selv solgte til Liverpool i januar 2011 for 35 mill. pund. Men forslaget fra Carrolls gamleklubb er så dårlig at Liverpool-sjef Brendan Rodgers ikke bare avviser det blankt.

Halve lønna Rodgers er grovt fornærmet.

Ifølte The Guardian ønsker Newcastle å leie Carroll for ett år - med en klausul som tillater kjøp for 12 mill. pund neste sommer. I tillegg skal Liverpool betale halve Carrolls lønn ut sesongen.

- Det er absolutt ingen sjanse for det, og spesielt ikke Newcastle. Newcastle fikk 35 mill. pund for spilleren i fjor. Bare det å ønske å låne ham er å ta seg friheter, egentlig, sier Rodgers.

Liverpool-sjefen mener han har en liten nok stall fra før, han ramser opp Carroll, Luis Suárez og Fabio Borini som klubbens eneste spissalternativer.

- Jeg ville vært en en gærning hvis jeg vurderte å si ja til å slippe Carroll, med mindre det finnes andre løsninger, sier Rodgers.

Den høyreiste England-spissen er påtenkt en startplass mot skotske Hearts i Europa League i kveld, han skal sjekkes for en liten skade før avspark.

Tryllestav På grunn av ligakampen mot seriemester Manchester City lar Rodgers flere Liverpool-stjerner hvile i bortekampen i Edinburgh. Og før overgangsvinduet stenger neste helg ønsker Rodgers å få inn en rekke nye spillere til startelleveren.

- Vi er ikke i nærheten av dybden jeg ønsker meg. Jeg håper vi klarer å få hentet noen spillere inn. Jeg har en liste med navn og folk vi ønsker oss, sier Rodgers.

Han innrømmer overfor Daily Telegraph at Liverpools amerikanske eiere spytter inn begrenset med midler til spillerkjøp denne sommeren.

- Jeg har ikke tryllestav som sørger for spillere inn og ut. Men det er bittelitt tid igjen, og forhåpentligvis har vi gruppa vi ønsker oss i slutten av august.

Liverpool tapte 0-3 mot WBA lørdag, klubbens dårligste sesongstart på 75 år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media