- Jeg ville vært frekk nok til å ta Norge hardt og høyt

Avslører en av Norges svakheter før Italia-kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Per-Mathias Høgmø nekter å røpe Norges strategi mot Italia under dagens pressekonferanse. Dagblad-kommentator Morten Pedersen kan til gjengjeld fortelle hvordan gjestene fra støvellandet kan straffe våre beste menn.

 - Jeg ville vært frekk nok til å gå ut og ta Norge hardt og høyt på grunn av at vi var så stressa og usikre da vi ble tatt høyt av England, sier Pedersen.

Etterlyser ro med ballen Italias nye hovedtrener, Antonio Conte, avsluttet arbeidsforholdet med Juventus i sommer etter å ha ledet storklubben til tre strake seriemesterskap. Nå har den tidligere midtbanespilleren overført det suksessfulle 3-5-2-systemet til landslaget.

I treningskampen mot Nederland på torsdag endte det med en solid 2-0-seier. Hvordan Conte velger å angripe kampen mot Norge er likevel usikkert.

- Vi får se hva Italia gjør, men fokuset - i tillegg til å forsvare oss - må være at vi i alle fall prøver å opparbeide oss en viss ro med ballen, sier Pedersen.

- En drøm For 19 år gamle Mats Møller Dæhli vil tirsdagens kamp mot Italia uansett bli helt spesiell. Sammen med Martin Ødegaard (15) er Cardiff-spilleren et av Norges absolutt største talenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer