- Jeg ville vise respekt for en av de store klubbene i Premier League

Solskjær sier han bare har hatt en uformell samtale med Villa.

TILBAKE I NORGE: Ole Gunnar Solskjær er tilbake i Norge etter en innledende samtale med Aston Villa i Birmingham. 
Foto: Lise Åserud / Scanpix
TILBAKE I NORGE: Ole Gunnar Solskjær er tilbake i Norge etter en innledende samtale med Aston Villa i Birmingham. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær er tilbake på norsk jord, etter å ha vært i samtaler med Aston Villa i Birmingham tidligere i dag.

Nå snakker han til Romsdals Budstikke for første gang siden nyheten om Villas interesse ble kjent i går kveld - og Molde-manageren avviser at han er nær en avtale med Premier League-klubben.

- Jeg kan bekrefte at jeg har snakket med Aston Villa. Det var ikke forhandlinger, men en uformell første prat. De har også andre kandidater de vil snakke med, sier Solskjær til lokalavisa.

Privatflyet til Aston Villa-eier Randy Lerner landet på Kristiansund Lufthavn i går kveld, før Solskjær og rådgiver Jim Solbakken ble med på turen tilbake til England.

Men det betyr ikke nødvendigvis at Solskjær ønsker jobben.

- Jeg ville vise respekt for en av de store klubbene i Premier League ved å imøtekomme deres spørsmål om en innledende samtale, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Han opplyser at han kommer til å lede Molde fra sidelinja som normalt i søndagens bortekamp mot Sandnes Ulf. Jim Solbakken er fortsatt på plass i England.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer