KISS AND MAKE UP: Hideki Matsuyama og Ian Poulter under helgas golfturnering. Etter å ha hatt sine uenigheter på fredagen, var ting igjen harmonisk da de to måtte gå i par på lørdag. Foto: Chris Trotman/Getty Images/AFP / NTB Scanpix
KISS AND MAKE UP: Hideki Matsuyama og Ian Poulter under helgas golfturnering. Etter å ha hatt sine uenigheter på fredagen, var ting igjen harmonisk da de to måtte gå i par på lørdag. Foto: Chris Trotman/Getty Images/AFP / NTB ScanpixVis mer

- Jeg visste ikke at du var en så stor penis, men man lærer noe nytt hver dag

Verbal krig på golfbanen.

(Dagbladet): Den britiske golferen er ikke kjent for å holde tilbake om han har noen meninger av det kontroversielle slaget.

I etterkant av OL kom han med sin støtte til den svenske ishockeyspilleren Nicklas Bäckström som ble hektet i dopingkontrollen før finalen, og satte spørsmålstegn ved hvorfor stoffet pseudoeffedrin er tillatt i USA men ikke i Europa.

Denne gangen er det en en av Poulters rivaler på golfbanen som har fått det glatte lag.

- Et krater Under helgas turnering, WGC Cadillac Championship, misset japanske Hideki Matsuyama ifølge AP på en putt, og lot sinnet gå ut over underlaget på greenen.

22-åringen lagde en fordypning i underlaget like ved hullet, og det fikk fram reaksjonene hos Poulter.

- Hvorfor etterlater Matsuyama et krater på greenen som andre må putte over - eller folk må komme til for å reparere? Idiot, skriver han på Twitter.

- Jeg er den første til å innrømme at jeg ikke er noen helgen, men det der var motbydelig. Jeg ville aldri «begrave» en putter fem fot fra hullet, og la spillerne som kommer bak meg ta seg av det.

Unnskyldte Uttalelsen vakte igjen reaksjoner i golfmiljøet, og blant annet journalisten Dale Concannon tok til motmæle mot Poulter.

Dermed fikk briten seg en ny skyteskive.

- Jeg visste ikke at du var en så stor penis, men man lærer noe nytt hver dag, sa Poulter.

Ikke nok med ordvekslingen de to golferne imellom på fredag. På lørdag ble Poulter og Matsuyama tvunget til å gå en runde i par. Det endte med at japaneren unnskyldte seg under oppvarmingen. En unnskyldning Poulter aksepterte.

- Jeg har selv gjort en rekke feil i mitt liv, sa han.