Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg visste ikke engang at det var mulig å velte der

Amerikansk bobhåp endte på taket.

USKADD FRA VELT: Elena Meyers og Katie Eberling var raskest på tross av velten på dagens trening. Foto: AP /Michael Sohn / SCANPIX NTB
USKADD FRA VELT: Elena Meyers og Katie Eberling var raskest på tross av velten på dagens trening. Foto: AP /Michael Sohn / SCANPIX NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USAs bobfører Elana Meyers, som er blant favorittene i kvinnenes OL-konkurranse, slapp uskadd fra en velt under trening fredag.

Med reserven Katie Eberlin som bremser satte Meyers utfor i sin første offisielle treningsomgang i bob- og akeanlegget i OL. De veltet helt i slutten av banen, men de var likevel tredje raskest.

- Det var ingen morsom nedfart. Jeg var sen inn i sving 16 (den nest siste). Jeg visste ikke engang at det var mulig å velte der, men boben sneiet veggen. Når det skjer, og du har svingt for sent, ender du i taket, sa Meyers.

Meyers vant OL-bronse i Vancouver som bremser for Erin Pac. Hun ble nummer to i verdenscupen denne sesongen etter å ha byttet rolle til fører.

Hun sier at velter er en del av sporten.

- Det er det kule med bob. I hver sving eksisterer faren for at noe kan gå galt, men det kuleste er at du kan si «jeg veltet, men jeg går bare opp og prøver igjen». Hver sving er en mulighet for å gjøre det bedre enn sist, sa hun.

Kvinnenes OL-konkurranse i toerbob starter tirsdag.

(NTB-Reuters)

Hele Norges coronakart