- Jeg visste ikke noe før jeg hørte skriking fra badet

Nå tar Balotelli til orde for fyrverkeri-sikkerhet.

ADVARER BARNA: Mario Balotelli tar i dag til orde for forsiktig bruk av fyrverkeri. 5. november er «Bonfire Night» i Storbritannia, der det vil bli fyrt opp mange raketter. Men forhåpentligvis stort sett utendørs. Foto: Manchester City
ADVARER BARNA: Mario Balotelli tar i dag til orde for forsiktig bruk av fyrverkeri. 5. november er «Bonfire Night» i Storbritannia, der det vil bli fyrt opp mange raketter. Men forhåpentligvis stort sett utendørs. Foto: Manchester City Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mario Balotelli havnet i overskriftene etter at en innendørs fyrverkeri-avfyring startet en brann i huset hans natt til lørdag.

I går scoret Manchester City-spissen to mål i 6-1-overkjøringen av byrival United. Etter det første målet viste han en t-skjorte under drakta der det sto «Why always me?» - «Hvorfor alltid meg?».

Nå viser det seg at Balotelli mener han har fått ufortjent mye tyn for episoden. Roberto Mancini sa han ikke visste hva som hadde skjedd. Likevel kalte han Balotelli «gal», men la til at han elsket ham.

Balotelli måtte rømme huset, før han ifølge rapportene styrtet inn igjen for å redde kontanter og en koffert.

Men italieneren mener han er uskyldig. Han skylder på en av fire venner som var på besøk hos ham.

- Avisene versjon er feil. Jeg tente ikke på noen fyrverkerier, det var en venn av meg. Jeg visste ingenting om det før jeg hørte skriking fra badet. Heldigvis ble ingen skadd, og vennen min har beklaget overfor meg for skadene på huset mitt. Det var en virkelig dum ting å gjøre, noen kunne blitt alvorlig skadd, og jeg var veldig, veldig sint på ham, sier Balotelli til Citys nettside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer