- Jeg vokste opp uten en far som var til stede

Adama Diomandé (29) er tilbake i slag for LAFC etter en tung periode. Han takker trener Bob Bradley for god hjelp og støtte gjennom karrieren.

ROS: Adama Diomandé snakker varmt om LAFC-trener Bob Bradley. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
ROS: Adama Diomandé snakker varmt om LAFC-trener Bob Bradley. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo-mannen er klar for semifinale i MLS-sluttspillet etter å ha scoret to ganger da Los Angeles FC vant kvartfinaleoppgjøret mot byrivalen LA Galaxy 5-3.

Før det hadde han mistet fire kamper ettersom han frivillig deltok i ligaens SABH-program , som omfatter rusmisbruk og atferdsproblemer. Diomandé ble vurdert av programmets leger og klarert for spill igjen 18. oktober.

Han slo til på direkten da han var tilbake på fotballbanen. I et intervju på LAFCs nettsted snakker han varmt om Bob Bradley, som han har hatt som trener både i Los Angeles og i Stabæk (i 2015).

- Da jeg spilte i Norge, sa jeg til ham at han var som en far for meg. Jeg vokste opp uten en far som var til stede, og bare det å få den motivasjonen fra en fyr jeg nettopp hadde møtt … Han lærte meg hva jeg kunne gjøre bedre både på og utenfor banen, sier Diomandé om suksesstrener Bradley.

- Jeg er bare glad for at jeg kjenner ham. Han har vært en venn og en farsfigur for meg. Han har hjulpet meg mye, og jeg er glad for å ha en så bra fyr og trener i nærheten, fortsetter mannen som har elleve A-landskamper og ett mål for Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer