Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jens slo lens bak mål

Urinerte under kampen mot Unirea. Da kontret rumenerne.

MÅ DU, SÅ MÅ DU:  Jens Lehmann satte seg ned på ett kne bak reklameskiltene under Champions League-kampen onsdag.Foto: YouTube
MÅ DU, SÅ MÅ DU: Jens Lehmann satte seg ned på ett kne bak reklameskiltene under Champions League-kampen onsdag.Foto: YouTube Vis mer

|||
(Dagbladet): Jens Lehmann (40) voktet buret for Stuttgart mot rumenske Unirea Urziceni i Champions League på onsdag.

Plutselig måtte den rutinerte tyskeren tisse. Veldig.

Så han hoppet over reklameskiltene, knelte ned og lettet så diskret som mulig på trykket.

Da kontret selvsagt rumenerne, og Lehmann måtte avbryte vannlatingen umiddelbart, hoppe tilbake på banen og forberede seg på å gripe inn.

- Som i TourenEt øyeblikk som skapt for YouTube, selvsagt. I ettertid får han skryt for kjapp avvikling av tissepausen.

- Jeg synes han håndterte det veldig profesjonelt. Det var en vrien situasjon. Han kunne jo ikke akkurat løpe i garderoben mens spillet pågikk, og det minnet meg om Tour de France. Noen ganger har du ikke noe valg, sier Stuttgarts sportsdirektør Horst Heldt ifølge The Guardian.

Lehmanns egen, knappe kommentar til saken er:

- Jeg var mer nervøs enn jeg har vært på lenge.

Det er uklart om han var nervøs fordi han var bak mål og tisset midt under kampen - eller omvendt.

MÅTTE AVBRYTE: Midt i tissepausen oppdager Lehmann at rumenske Unirea Urziceni er i ferd med å kontre, og hopper tilbake på banen.Foto: YouTube
MÅTTE AVBRYTE: Midt i tissepausen oppdager Lehmann at rumenske Unirea Urziceni er i ferd med å kontre, og hopper tilbake på banen.Foto: YouTube Vis mer

Uansett gikk det bra til slutt for Stuttgart. De vant 3-1, og sikret seg plass i åttedelsfinalen med ett poeng mer enn Unirea.

- Pubertale fansHorst Heldt har ikke bare kommet med lovord til Lehmann denne uka.

Den eksentriske keeperveteranen var imidlertid meget krass mot klubbledelsen etter at de sparket trener Markus Babbel nylig. Lehmann mener Stuttgart-ledelsen ga etter for presset fra barnslige fans.

- Det var en viss gruppe fans, de fleste midt i puberteten, og det var det som påvirket klubben til å fatte visse beslutninger, hevdet Lehmann ifølge AFP.

Pisspreik, mener sportsdirektør Heldt.

- Disse uttalelsene kan vi selvsagt ikke tolerere. Timingen hans var dårlig, og uttalelsene var fulstendig gale. Vi fattet beslutningen sammen med det tidligere trenerteamet, og etterpå spiste vi til og med sammen. Uttalelsene hans er rein egoisme, sier Heldt om den kontroversielle eks-Arsenal-keeperen.

PÅ PLASS: Og her er 40-åringen tilbake mellom stengene akkurat i tide.Foto: YouTube
PÅ PLASS: Og her er 40-åringen tilbake mellom stengene akkurat i tide.Foto: YouTube Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media