Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jensen håper å rekke EM

Forsvarsstrategen Johnny Jensen er ute med skade i opp til seks uker, men håper han rekker håndball-EM som starter i slutten av januar.

Strekspilleren fikk en 110 kilo tung islending over kneet i en bundesligakamp tirsdag, og fryktet en alvorlig kneskade. I dag fikk han endelig tilbakemelding fra legen.

– Det er noen leddbånd på innsiden av kneet som er strukket. De er heldigvis ikke røket, og jeg håper nå å rekke EM. Jeg er glad det ikke var noe alvorligere, sier håndballspilleren til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Om korsbåndet hadde røket, hadde Jensen vært ute i et halvt år. Nå kan han være tilbake allerede om én måned.

– Jeg har vært skadet én gang tidligere for fire år siden, og det var eksakt samme skade. Da var jeg tilbake på banen etter seks uker. Jeg kan være tilbake om fire uker nå om alt går min vei, men det er jo veldig usikkert akkurat nå, sier han.

En ting er sikkert. Jensen mister de tre siste seriekampene for Flensburg i år.

– Det er synd, for vi har den andre strekspilleren ute med skade. Så denne skaden kom ekstra ubeleilig, sier Jensen.

Han vil starte opptreningen allerede førstkommende mandag.

– Det blir alternativ trening med jogging og sykling, ettersom jeg ikke kan belaste kneet ennå, sier Sandefjord-mannen.

Jensen håper å rekke EM

Norge spiller en internasjonal turnering på hjemmebane i midten av januar, og møter Spania to ganger uken etter. EM tar til 26. januar.

– Jeg håper å kunne være med på treningssamlingene i forkant av EM, men det er selvsagt opp til Gunnar Pettersen å bestemme, sier Jensen.

Han er selvsagt deppet over skaden, men vet at det kunne ha gått mye verre.

– Jeg hadde griseflaks, det er helt klart. Det kunne vært langt alvorligere, og jeg er mer lettet enn deppet. Nå krysser jeg fingrene for at jeg rekker EM, for det ville vært surt å miste det mesterskapet. Men nå kan jeg ikke gjøre noen annet enn å vente, sier Johnny Jensen.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling