Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

August Jensen og Sondre Holst Enger vil begge sykle i Italia

Jensen og Holst Enger kjemper om plass i Giroen

August Jensen er med i Israel Cycling Academys bruttotropp til Giro d'Italia. Også Jensens lagkamerat Sondre Holst Enger kjemper om en plass.

VIL SYKLE GIROEN: Sondre Holst Enger, her avbildet, kjemper med August Jensen om en plass i treukersrittet i Italia. Foto: Terje Alstad / NTB scanpix
VIL SYKLE GIROEN: Sondre Holst Enger, her avbildet, kjemper med August Jensen om en plass i treukersrittet i Italia. Foto: Terje Alstad / NTB scanpix Vis mer

August Jensen er inne i sitt første år i laget og er aktuell for en plass i sommerens Giro d'Italia.

Tre av lagets åtte plasser er allerede fylt opp av Ben Hermans, Rubén Plaza og Krists Neilands. I tillegg vil en israeler bli «kvotert inn», noe som gjør at det er fire plasser å kjempe om for Jensen skriver TV 2.

- Jeg håper jeg blir tatt ut. Jeg er i bruttotroppen, men det er enda en stund til vi får et endelig svar. Men jeg har en reell mulighet i alle fall, sier Jensen til TV-kanalen.

Nå skal de norske innslagene i Israel Cycling Academy vise seg fram i seksdagersrittet Kroatia rundt denne uken, der en av lagets sportsdirektører har fortalt TV 2 at Holst Engers sjanser er gode dersom han vinner en av etappene.

August Jensen sier at han har fått tilbakemeldinger på at han gjør en god jobb.

- At jeg er i bruttotroppen til Giro d’Italia tyder på at jeg har gjort noe riktig, sier Jensen som i helgen tråkket seg til 74.-plass i Amstel Gold Race, 3.26 bak den danske vinneren Michael Valgren Andersen (Astana).

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling