<strong>GULLGUTT:</strong> Tarjei Bø på sin tredjeetappe på herrestafetten. I kveld tror han gulljentene fra damestafetten i går tar hevn på guttas fest i kveld.
GULLGUTT: Tarjei Bø på sin tredjeetappe på herrestafetten. I kveld tror han gulljentene fra damestafetten i går tar hevn på guttas fest i kveld. Vis mer

- Jentene er litt pinglete, så jeg venter ikke det store hevntoktet

Tarjei venter på hevn etter vannstuntet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NOVE MESTO (Dagbladet): Da de norske stafettjentene sto og skålet i champagne på sin gullmarkering etter damestafetten i går, så åpnet Tarjei Bø vinduet i andre etasje i boligen og ga jentene en våt gratulasjon i form av en bøtte med vann over hodet.

Umiddelbart lovet jentene å ta hevn, dersom gutta gjorde som jentene og tok gull.

Og der er vi nå.

- De finner nok på noe Tarjei Bø, som gikk en bortimot perfekt tredjeetappe på det norske laget, er forberedt på at han må kikke seg over skulderen resten av kvelden.

- Jentene kommer nok til å finne på noe tull, men sånn er det. Når man gir noen tyn, så må man også tåle å ta imot, så det er greit, sier Bø til Dagbladet.

Og legger til:

- Men jentene er litt pinglete, så jeg venter ikke de store greiene. Men samtidig, jo bedre vi presterer, jo mer tull kan vi forvente at de finner på. For hadde vi vært skuffet nå, så tror jeg ikke de hadde tort å finne på noe.

- Nå som vi er glade, så tror jeg straffen blir så hard som den kan bli.

- Ville vunnet uansett Tora Berger fleipet på forhånd med at de skulle stå på brua og kaste vannballonger på gutta allerede under løpet.

- Vi hadde vunnet uansett hva jentene hadde funnet på i dag, svarer Tarjei Bø til det — og ler godt.

To VM-gull. For bare et par måneder siden kunne han knapt trene, på grunn av TWAR-bakterien som satte han ut av spill i lang tid.

Nå står han her som dobbelt verdensmester, etter å ha vunnet både herrestafetten og mix-stafetten.

- Jeg får litt kick av å være tilbake. Jeg hadde ikke forventet å være så sharp som jeg er nå. En ting er å gjøre to gull. Det kan du gjøre med middels jobb også, om andre gjør jobben, men jeg har følt at jeg har vist klasse på begge stafettene, og da smaker det ekstra godt med de to gullmedaljene jeg har vunnet, sier Tarjei Bø til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer