Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jepp, hun lover å kle av seg nå også

Larissa Riquelme er på plass under Copa America.

FORELØPIG PÅKLEDD: Den paraguayanske modellen Larissa Riquelme er på plass i Argentina for å støtte laget sitt, og lover å gjenta nakenstunt dersom landet går helt til topps i Copa America.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stringer
FORELØPIG PÅKLEDD: Den paraguayanske modellen Larissa Riquelme er på plass i Argentina for å støtte laget sitt, og lover å gjenta nakenstunt dersom landet går helt til topps i Copa America.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stringer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Starten på Copa America har kanskje ikke vært av det brennhete slaget, men i går gjorde i det minste supersupporter Larissa Riquelme sitt for å få opp temperaturen.

Riquelme, som ble ganske kjent for sin entusiastiske og klesminimale støtte til Paraguay under VM i Sør-Afrika, er nemlig på plass igjen, denne gangen under Copa America i Argentina.

På stadion
I går fulgte hun hjemlandets målløse oppgjør mot Ecuador, men til tross for bare ett poeng i åpningskampen har hun det vanlige løftet klart:

- Dersom Paraguay vinner Copa America skal jeg posere naken her på stadion, sa Riquelme til de oppmøtte i Santa Fe, ifølge El Nacional.

Skal vi danse
Det lovet hun forøvrig også under VM, og selv om Paraguay aldri nådde helt opp, kledde hun av seg i Playboy ikke lenge etter likevel.

- Jeg tror vi vil gjøre det bra i Copaen, sier 26-åringen, som ble døpt «VMs kjæreste» i spansk presse i fjor.

PLAYBOY: Riquelme har stilt opp i Playboy flere ganger, senest i mai i år.Foto: SCANPIX/REUTERS/Carlos Jasso
PLAYBOY: Riquelme har stilt opp i Playboy flere ganger, senest i mai i år.Foto: SCANPIX/REUTERS/Carlos Jasso Vis mer

Riquelme skal overvære alle Paraguays gruppekamper i Copa America, mens hun samtidig er i Argentina for å delta i den lokale versjonen av «Skal Vi Danse».

MOBILLOMMA: Riquelme under gårsdagens kamp, slik man ble vant til å se henne under VM.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stringer
MOBILLOMMA: Riquelme under gårsdagens kamp, slik man ble vant til å se henne under VM.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stringer Vis mer