Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jer er mektig imponert

ÅLESUND (Dagbladet): Aalesund K og Viking delte poengene med 1-1 etter at lagene hadde hver sin omgang i oppgjøret på Kråmyra. Hjemmelaget var klart best før pause, mens Viking overtok kommandoen etter hvilen.

Kampen ble periodevis underholdene også for ålesunederen John Arne Riise som var blant de over 6000 tilskuerne.

- Jeg er mektig imponert over innsatsen til AaFK og lagets dominans før pause. Det er bare spørsmål om tid før dette laget begynner å vinne kamper i Tippeligaen, sa Riise etter kampen.

AaFK tok jerngrep på Viking og beholdt det i hele første omgang. Etter fem minutter skapte hjemmelaget en trippelsjanse hvor Viking var heldige som slapp med skrekken i stedet for baklengsmål. Etter knappe halvtimen var Tor Hogne Aarø frempå med en heading etter corner som gikk like over tverrliggeren. Sjansen ble skapt på en av AaFK mange farlige cornere.

Elegant lobb

AaFKs ledermål var av ypperste klasser. Et frispark fra Amund Skiri ble stusset videre av Aarøy til Nils Ottar Sandø som lobbet elegant over keeper Frode Olsen.

Viking brukte 37 minutter for å skape sin første målsjanse da Trygve Nygaard skjøt fra god posisjon på keeper Frank Mathisen.

Lykketreff

Et sleivet innlegg fra Tom Sanne ble et gedigent lykketreff da Viking utlignet to minutter etter pausen. Avsluttningen kom fra nesten død vinkel og skrudde seg inn i AaFK målet.

Viking var best etter pause. Laget begynte å vinne dueller og sette fart og i angrepsspillet. Hjemmelaget hadde brendt mye av kruttet før pause og hang ikke skikkelig med da Viking meldte seg på i kampen.

To omdiskuterte situasjoner kunne ha gitt hjemmelaget straffespark, men nykommeren har verken tur eller dommeren på sin side i slike situasjoner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media