Jeremy går fra NFL til dette

Satser mot OL i Vancouver.

Jeremy Bloom er ferdig med amerikansk fotball. Den tidligere fristilløperen vender tilbake til skisporten og satser mot Vancouver-OL.

26-åringen fortalte mandag at han vender tilbake til det amerikanske skilandslaget. Han var i Sveits i oktober og prøvde seg på ski for første gang siden at han la skiene på hylla etter Torino-OL i 2006.

- Jeg føler at skikjøringen satt rimelig bra. Det fungerer godt for meg, sa han etter skitestingen i Sveits.

- Alt er mulig, og jeg ser ikke bort fra at jeg kommer til å satse mot Vancouver-OL, men jeg må ta det skrittvis, sa Bloom.

Amerikaneren ble sjettemann i kulekjøringen i Torino, men etter at OL var over satset han på amerikansk fotball i NFL. Nå virker det som om han er lei av fotballen, og alt tyder på at han kommer tilbake på ski i løpet av kort tid.

(NTB)

OPPNED PÅ TILVÆRELSEN: Jeremy Bloom la opp som skikjører etter OL i Torino, satset som profesjonell fotballspiller i NFL, og velger nå å gjøre comeback på skiene fram mot OL i Vancouver. Foto: PETER DEJONG/ AP
OPPNED PÅ TILVÆRELSEN: Jeremy Bloom la opp som skikjører etter OL i Torino, satset som profesjonell fotballspiller i NFL, og velger nå å gjøre comeback på skiene fram mot OL i Vancouver. Foto: PETER DEJONG/ AP Vis mer
Jeremy går fra NFL til dette