Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jernring rundt Federer etter drapstrussel

- Ingen tvil om at det har distrahert meg.

GODT PASSET PÅ: Det var sikkerhetsvakter på alle kanter da Roger Federer i går trente i Shanghai i Kina. Foto: (AP Photo/Eugene Hoshiko)
GODT PASSET PÅ: Det var sikkerhetsvakter på alle kanter da Roger Federer i går trente i Shanghai i Kina. Foto: (AP Photo/Eugene Hoshiko) Vis mer

Tennisstjernen Roger Federer innrømmer at han blir distrahert etter at han nylig mottok en drapstrussel. En blogger skrev på en populær kinesisk nettside at han skulle drepe Federer 6. oktober.

- Det klart at det har distrahert meg noe. Det er det ingen tvil om. Man skal være oppmerksom på hva som skjer rundt en, sier den sveitsiske tenniskongen.

Federer har kjent til drapstrusselen i ti dager, men først nå er saken blitt offentlig kjent.

- Men slike ting som dette dukker opp uansett hvor jeg befinner meg fordi jeg er berømt, sier Federer.

Han er overrasket over at saken har fått så mye oppmerksomhet i mediene.

- Ting endret seg da det kom ut i mediene. Det sto om det overalt. Det skuffet meg litt. For dette var bare en liten ting på en hjemmeside. Den (trusselen) var verken særlig klar eller konkret. Det overrasker meg at noe sånt kan skape så store overskrifter, sier Federer.

Shanghai Masters starter søndag. Federer er toppseedet, men får tøff kamp om tittelen fra blant annet Novak Djokovic og OL- og US-openvinner Andy Murray.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media