Eliteserie-kvaliken:

Jerv-fansen reagerer på partisk speaker i kvalikkampen. Det får Inge André Olsen til å rase: - Jeg er drittlei

- Så vidt jeg har skjønt skal speakere være nøytrale, sier supporterlederen.

REAGERER: Flere Jerv-fans har reagert på speakeren under kampen mellom Stabæk og Jerv, søndag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
REAGERER: Flere Jerv-fans har reagert på speakeren under kampen mellom Stabæk og Jerv, søndag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Jerv-supportere koker etter at speakeren på Nadderud skal ha oppfordret Stabæk-fansen til å heie på sine blåkledde helter.

Speakeren skal gjentatte ganger ha bedt supporterne heie på Stabæk. I tillegg skal han ofte ha opplyst om hvor lenge det var igjen av kampen da Stabæk ledet 2-0 (2-1 sammenlagt) mot slutten av kampen.

- Ja, jeg hørte det. Det er helt patetisk. Så vidt jeg har skjønt skal speakere være nøytrale. Jeg forstår at folk reagerer, sier styreleder i Jervs supporterklubb Svaberget, Sindre Håland, til Dagbladet.

- Et hardt slag

Han har også hørt rykter om at Inge André Olsen, sportslig leder i Stabæk, skal ha gått rundt og bedt ballgutter drøye tida.

- Hvis det stemmer, så er det helt sykt. Men han var vel livredd for å miste jobben. Det er jo ikke noe vi kan gjøre med det i dag, men det burde kanskje bli tatt høyere opp, sier Håland.

Han forteller at den største skuffelsen etter kvaliktapet nå har lagt seg, men at han selvfølgelig blir smådeppa av å tenke på gårsdagens kamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer