Chris Jespersen gir seg ikke

Jespersen satser mot VM i Seefeld - selv uten Northug

Selv om Petter Northugs trolige landslagscomeback betyr at Chris Jespersen mister både treningskompisen og laget sitt, velger han å satse for fullt videre mot ski-VM i Seefeld.

SATSER VIDERE: Chris Jespersen jobber for å gå seg inn igjen i den norske verdenscup- og VM-troppen, selv uten Petter Northug som lagkompis. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet .
SATSER VIDERE: Chris Jespersen jobber for å gå seg inn igjen i den norske verdenscup- og VM-troppen, selv uten Petter Northug som lagkompis. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Som Dagbladet meldte tirsdag, har Petter Northug gitt et muntlig ja til å bli en del av sprintlandslaget neste sesong under ledelse av Arild Monsen.

Et landslagscomeback får konsekvenser for kollegene i Team Northug, deriblant Chris André Jespersen, som var Northugs lagkompis og treningspartner forrige sesong.

Til Dagbladet sier Jespersen at han ennå ikke har fått en bekreftelse på hvor Northug havner neste sesong, men at han forstår kompisen om han velger å returnere til landslaget.

Det har Northug takket ja til, hvilket betyr at Jespersen må finne seg et nytt lag og nye løpere å trene med, så sant ikke Mosvik-ekspressen ombestemmer seg i siste sekund.

- Hva betyr dette for deg?

- Jeg forstår Petter om han velger landslaget. Hva som da skjer med meg, vet jeg ikke. Det er mange gode skiløpere å trene med i Trondheim, men det er så klart en fordel å finne seg et lag, sier Jespersen til Dagbladet.

Tirsdag formiddag fortalte 34-åringen at han fortsatt ikke har fått en endelig bekreftelse fra Northug, men etter alle solemerker må altså Jespersen finne seg et nytt lag kommende sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer