Jessica Diggins trener med det norske landslaget: Ga Johaug & Co bakoversveis

Jessica Diggins brukte tjue minutter på å fortelle hva hun og de andre amerikanske jentene gjør på treningsleir. De norske damene trodde nesten ikke det de hørte. 

GODE VENNINNER: Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Jessica Diggins har vært gode venninner i årevis. Nå er Diggins med det norske landslaget for første gang.Foto: John Rasmussen / Dagbladet
GODE VENNINNER: Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Jessica Diggins har vært gode venninner i årevis. Nå er Diggins med det norske landslaget for første gang.
Foto: John Rasmussen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SVARSTAD (Dagbladet): Hun stormet inn i langrennssirkuset med den sjokkerende sølvmedaljen på 10-kilometeren i Falun. Til tross for at hun tok VM-gull på teamsprinten i Val di Fiemme to år tidligere var det en bombe at Diggins og lagvenninna Caitlin Gregg klatret opp på pallen i Falun.

På pressekonferansen etter løpet så det nesten ut som om gullvinner Charlotte Kalla speidet etter de bortsmurte norske jentene.

Kalla kunne nesten ikke tro hun satt med Diggins og Gregg som medaljevinnere i et VM. Diggins ble småprovosert da Dagbladet spurte henne om den norske smørebommen.

- Jeg tenker ikke på de norske i det hele tatt, for de fleste gangene er det de som har gode ski. Og vet du hva? De sitter ikke her oppe og sier at det alltid er skiene som avgjør. Det er sånn det er i langrenn, og jeg vet at jeg hadde utrolig gode ski i dag. Jeg er skikkelig stolt av hele teamet vårt som ga meg sånne ski, som ga meg muligheten, for jeg vet at jeg var heldig med både skiene og forholdene i dag, men jeg utnyttet også muligheten. Jeg måtte fortsatt gå for livet her, og så syns jeg det er fint at Norge også deler pallplassene med oss, sa hun til Dagbladet da.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer