Jesus avgjorde storkampen

Innbytter Gabriel Jesus scoret etter kun tre minutter på banen og avgjorde Premier League-duellen mellom Leicester og Manchester City lørdag.

AVGJORDE: Gabriel Jesus kom inn og satte 1-0 mot Leicester. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB Scanpix
AVGJORDE: Gabriel Jesus kom inn og satte 1-0 mot Leicester. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Leicester - Manchester City 0-1 (0-0)

Jesus scoret kampens eneste mål ti minutter før slutt, etter å ha kommet inn for Sergio Agüero kort tid i forveien. Agüero hadde da hatt sjansen til å sende City foran på straffe, men Leicester-keeper Kasper Schmeichel vant duellen med argentineren.

Seieren betyr at City øker ned til Leicester på tabellen og kommer nærmere den suverene ligalederen Liverpool. 19 poeng skiller nå lagene på topp, men Liverpool kan på ny øke luken med seier mot West Ham mandag.

Leicester er fortsatt nummer tre, nå sju poeng bak City.

Avsluttet svakt

Sjansene kom ikke på løpende bånd de første 45 minuttene av lørdagens toppkamp, men kjedelig var det ikke. Scoring kunne det nemlig blitt i begge ender av banen.

Jamie Vardy har ikke gjort mål i ligaen siden det forrige møtet med Manchester City tre dager før jul. Lørdag var han fryktelig nær, men skuddet etter bare åtte minutters spill traff stolpen klokkerent.

Ilkay Gündogan kunne på sin side sendt gjestene fra Manchester i ledelsen før pause, men avsluttet svakt da han fikk ballen servert på sølvfat av Sergio Agüero.

På tampen av omgangen hadde Agüero en ball i nettet, men argentineren ble korrekt avvinket for offside.

Jesus avgjorde

Agüero ble også sentral etter pause. Straffesparket var et faktum midtveis i omgangen etter at VAR-sjekken hadde avdekket en hands i Leicester-feltet.

Argentineren skjøt lavt og hardt, men Schmeichel reddet til stor jubel fra hjemmefansen.

City-scoring ble det likevel da Riyad Mahrez danset inn mot Leicesters straffefelt og la ballen ut til høyre mot innbytter Gabriel Jesus. Alene med Schmeichel var han iskald.

Dermed ble de tre poengene med hjem til Manchester.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer