-Jetstile vinner, enkelt og greit.

Jetstile spisser formen med seier i V65-finalen før han møter ulvene i Oslo Grand Prix.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Løpet blir den store generalprøven for hele Norges stjerne før det gjelder kampen om millioner, laurbær og ære i OGP.

-Hesten fungerte veldig bra i sin siste start og jeg var godt fornøyd med ham, forteller kusk Geir Vegard Gundersen til Dagbladet.no.

-Dette løpet vinner vi normalt, fortsetter han.

Det bør Jetstile gjøre. Han støter på enklere selskap denne gang enn han gjorde sist. Dagbladets første banker er nevnt. Trener Per Johansen er optimist på sin hals før denne starten.

-Jetstile er klar for oppgaven i morgen og virker veldig opplagt og fin i trening om dagen. Selskapet er billigere enn det var sist, og han slipper å møte Lill Adolf og Against The Sun denne gangen. Vi skal ikke brenne av alt kruttet, men jeg ville lyve hvis jeg ikke kalte ham en banker. Vi legger lista høyt. Jetstile er vant til å åpne raskt fra start, og tar trolig teten. Om Gatemouth Brown eller Artig G.T. får tet, får vi trolig slippe til. Men travløp er travløp, og det kan jo hende at de prøver å svare oss opp. Gatemouth Brown kan fort bli litt stri. Det kan bli overpace her, resonnerer treneren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer