Jetstile viste stor forbedring nyttårsaften

Jetstile ble bare sjuende i mål i Prix De Bourgogne nyttårsaften. Det var uansett en klar framgang fra forrige start.

• Her kan du lese trav tips og spille

(Dagbladet.no): Jetstile fikk et nydelig løpsopplegg servert av kusk Geir Vegard Gundersen i storløpet, som har all grunn til å være bekjent av sin debut i  vepsebolet på Vincennesbanen i Paris. Gundersen greide å lirke Jetstile ned i rygg på svenske Conny Nobell, som siden slapp føringen til den suverene vinneren Kesaco Phedo.

Den norske hesten gjorde heller ikke skam på seg i en forbedret utgave i forhold til løpet julaften.

Men det er foreløpig ingen stor grunn til å smelle opp noen ekstra nyttårsraketter etter sjuende plassen i Prix De Bourgogne nyttårsaften.

Jetstile fikk åpningen ut mot oppløpet, men var sliten etter at løpet hadde gått i et knallhardt tempo.

- Jetstle var radikalt forbedret fra sist. Han travet et meget sterkt løp. Jeg er strålende fornøyd. 1.11,4 er meget sterkt, sa eier Erik Sandbæk til tgn.no etter løpet.

Målet er det internasjonale storløpet Prix d\'Amerique i slutten av januar. Men det er nå usikkert om Jetstile greier å skaffe seg en bra nok plassering, slik at han blir kvalifisert til løpet. Tiden begynner å renne ut. Muligens er det bare en sjanse igjen i et løp for Jetstile.

STIGENDE FORM. Jetstile viste absolutt stigende form nyttårsaften i storløpet Prix de Bourgogne på Vincennes i Paris. Foto: HESTEGUIDEN.COM
STIGENDE FORM. Jetstile viste absolutt stigende form nyttårsaften i storløpet Prix de Bourgogne på Vincennes i Paris. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer