Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jevnt i Skien

Odd Grenland og Stabæk spilte uavgjort 1-1 i kveldens kamp i Tippeligaen. Dagbladet.no fulgte kampen direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Nei, jeg er ikke fornøyd med ett poeng. Vi burde ha avgjort dette før pause, sa Andresen til NTB etter kampen. Andresen var derimot fornøyd med taktikken som gjorde at han fikk en fri rolle etter pause. Banens beste var veldig involvert i det meste av det som skjedde.

Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter sju minutter. Martin Wiig ble nydelig frispilt etter et fint løp inn i feltet. Han sette ballen elegant bak en utrustende Jon Knudsen i Stabæk-målet.

Stabæk brukte bare to minutter før de utlignet. Unggutten Morten Skjønsberg på høyrebacken slo en flott innlegg som den vikarierende spissen Peter Sand satte sikkert i mål fra kloss hold.

Stabæk tok over kommandoen ut over i 1. omgang, og var det førende laget. Kanskje burde de også ha ledet til pause. Bortelaget var også det beste laget i starten på 2. omgang, men Odd kom mer med etter hvert i det som ble en jevn omgang der spillet bølget fram og tilbake hele veien. Omgangen var preget av mange feilpasninger og svakt tempo, selv om Stabæk-trener Gaute Larsen ikke var enig i det siste.

Fornøyd

I motsetning til sin anfører Andreasen var Larsen fornøyd med at laget fikk med seg ett poeng hjem til Bærum.

- Jeg synes vi spilte en bra kamp, spesielt i 1. omgang. Ikke minst synes jeg vi gjør det bra tatt i betraktning at jeg leder et lag som er yngre og yngre for hver kamp, fastslo Larsen.

Odd-trener Arne Sandstø var i likhet med spillerne sine ikke fornøyd med det de presterte på hjemmebane.

- Vi var fryktelig svake i 1. omgang. Stabæk gjorde det vanskelig for oss. Vi kan ikke være fornøyd med dette, sa Sandstø.

Odd ligger på 5. plass i serien etter 15 spilte omganger. Stabæk følger på plassen bak.

(NTB)

Dagbladet.no fulgte kampen direkte!