Jevnt på oppløpet

Bedrifter sykler til jobben og prøver å komme flest i mål.

(Dagbladet.no): Det er mange lag som puster hverandre i nakken på oppløpssiden i årets Sykle til jobben- aksjon i det det gjenstår en uke.

De ledende bedriftene i hvert fylke har mellom 10 og 20 prosent oppslutning blant sine ansatte. Vanskelig blir det å utfordre Lofotterminalen bedriftsidrettslag i Nordland som har en oppslutning blant sine tre ansatte på 95 prosent.

Men det er fortsatt ikke for sent. For de bedriftene som ikke har registrert aktivitet er det fortsatt muligheter. Det er lov å registrere aktivitet tilbake i tid.

Det er også lagt ut et sluttregistreringsskjema for alle bedriftene som har fylt ut lister manuelt på møterom og kantiner.

Her kan felles resultater rapporteres inn og bedriften er med i trekningen av fine premier.

Logg din aktivitet her.

SYKLER TIL JOBB: Thor Hushovd har sykling som jobb. Andre sykler til jobb. Nå er det kun en uke igjen av aksjonen. Sykler du hver dag neste uke kan bedriften din kanskje klatre på resultatlisten? Foto: TORBJØRN BERG
SYKLER TIL JOBB: Thor Hushovd har sykling som jobb. Andre sykler til jobb. Nå er det kun en uke igjen av aksjonen. Sykler du hver dag neste uke kan bedriften din kanskje klatre på resultatlisten? Foto: TORBJØRN BERG Vis mer