IKKE PÅ VEI UT: Jan Jönsson benekter at han har skrevet under for Rosenborg, og viser til at kontrakten hans med Stabæk ikke åpner for forhandlinger med andre klubber før første juli. Foto:  Hans Erne Vedlog / Dagbladet
IKKE PÅ VEI UT: Jan Jönsson benekter at han har skrevet under for Rosenborg, og viser til at kontrakten hans med Stabæk ikke åpner for forhandlinger med andre klubber før første juli. Foto: Hans Erne Vedlog / DagbladetVis mer

Jönsson benekter RBK-avtale

- Har ikke anledning til å forhandle med andre klubber.

|||

Stabæk-trener Jan Jönsson slår kategorisk fast at han ikke har inngått noen avtale om å overta Rosenborg i 2011.

Dermed tilbakeviser svensken TV 2 sin sak fredag om at han har gitt Rosenborg et muntlig samtykke om å bli nye hovedtrener på Lerkendal fra og med 2011-sesongen.

- Vi har vært i kontakt for en stund tilbake, men det har ikke vært konkrete forhandlinger og selvsagt ingen avtaleinngåelse. Jeg har ifølge kontrakten ikke anledning til å forhandle med andre klubber før tidligst 1. juli, fastslår Jönsson i en pressemelding på Stabæks nettsider.

Jönsson holder imidlertid alle muligheter åpne og kan ikke love at han også er Stabæk-trener etter årets sesong.

- Nå har jeg fullt fokus på 2010 i Stabæk, og det har jeg informert spillergruppen min om etter dagens trening. Det er ro og fokus blant spillerne, og det er jeg glad for, sier svensken.

Søndag tar Jönsson og Stabæk imot Manchester Uniteds reservelag, ledet av Ole Gunnar Solskjær, til treningskamp på Fornebu.

(NTB)