Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jönsson brølte mot Olsen på RBK-trening

- Det kom en energilekkasje som irriterte meg.

BRØLTE: Trener Jan Jönsson likte ikke reaksjonen til Trond Olsen, tråkket taktfast ut på gresset og ga klar verbal beskjed. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
BRØLTE: Trener Jan Jönsson likte ikke reaksjonen til Trond Olsen, tråkket taktfast ut på gresset og ga klar verbal beskjed. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

Det gikk småhett for seg på fredagens Rosenborg-trening. Mot slutten av økten på Lerkendal ble det skikkelig temperatur på feltet. Trond Olsen fikk en dommeravgjørelse imot seg, og viste med all tydelighet hva han mente om det. Trener Jan Jönsson likte ikke reaksjonen, tråkket taktfast ut på gresset og ga klar verbal beskjed.

- Det viser jo at jeg har et temperament. Det er sjelden det blir sånn, men iblant får det være sånn. Jeg følte vi hadde en veldig bra trening, og så kom det en energilekkasje som irriterte meg, sier trener Jönsson til adressa.no etter utblåsningen. - Jeg skjønner at han ble sint, men han må tåle at andre blir sinte også, sier Trond Olsen. Han er frustrert over lite spilletid.

- Ja, du kan si det sånn at det bygger seg opp over tid når man føler man har gjort en god kamp, og så får man ikke spille den neste kampen. Og når du føler ting ikke stemmer om dagen, så blir det litt sånn, sier han.

- Hvordan er situasjonen din i Rosenborg om dagen?

- Jeg tror alle ser hvordan den er. Jeg var ikke i nærheten av å komme på banen sist (i 2-0-seieren hjemme mot Vålerenga), og det går utover humøret, det. Jeg har et ønske om å spille, sier han.

(NTB / Dagbladet)

FRUSTRERT: Trond Olsen er frustrer over mangel på spilletid i RBK.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
FRUSTRERT: Trond Olsen er frustrer over mangel på spilletid i RBK. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media