SITTER VIDERE: Styreleder Ivar Koteng har tidligere uttalt at situasjonen i RBK er «uakseptabel», men orienterte i kveld om at Jan Jonsson får bli i klubben. Foto: Scanpix
SITTER VIDERE: Styreleder Ivar Koteng har tidligere uttalt at situasjonen i RBK er «uakseptabel», men orienterte i kveld om at Jan Jonsson får bli i klubben. Foto: ScanpixVis mer

Jönsson får fortsette i Rosenborg

- Dramatikken er ikke til stede.

På et ekstraordinært styremøte i Rosenborg ble det torsdag bestemt at Jan Jönsson fortsetter som hovedtrener i eliteserieklubben.

Styreleder Ivar Koteng har tidligere uttalt at situasjonen i RBK er «uakseptabel», men orienterte torsdag kveld om at svensken får bli i klubben, skriver Adresseavisen.

- Den dramatikken som alle etterlyser er ikke til stede, det kan jeg si med en gang, sa Koteng.

Rosenborg har tapt fem kamper på rad og mistet nylig sjansen til å vinne seriegull. Ifølge Adresseavisen sitter det folk i klubbstyret som ønsker et trenerbytte, men disse kom til kort torsdag.

Trønderne avslutter sesongen med bortekamp mot Hønefoss søndag. Seier kan i beste fall gi sølv, men trolig ender det med bronse bak seriemester Molde og Strømsgodset.

(NTB)