Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jönsson forsvarer laguttaket

Rosenborg-trener Jan Jönsson mener det var riktig å toppe laget i tapet for Metalist Kharkiv, fire dager før toppoppgjøret i Molde.

TAP:  Rosenborg toppet laget, men tapte kampen mot Metalist 1-2 på Lerkendal. Foto:  NTB scanpix
TAP: Rosenborg toppet laget, men tapte kampen mot Metalist 1-2 på Lerkendal. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mens Molde og Ole Gunnar Solskjær valgte å la et stort antall nøkkelspillere bli hjemme da resten av laget møtte Steaua Bucuresti i den rumenske hovedstaden, stilte Rosenborg med et toppet mannskap mot gjestene fra Ukraina. Før kampen forsvarte den svenske RBK-treneren sine prioriteringer, noe han også gjorde med fasiten i hånd.

- Nei, jeg angrer ikke på at jeg startet med de jeg gjorde, sier svensken på spørsmål fra NTB.

- Det var heller ikke så mange endringer vi kunne gjort. Jon Inge Høiland er tilbake fra skade. Per Verner Rønning har slitt med feber og sykdom. Ole Sælnes har fått mye i det siste, og Daniel Fredheim Holm ville vi hvile nå. Da sto vi igjen med Steffen Iversen på benken som kunne vært brukt, mener treneren, som i sin oppramsing glemte midtbanemann Mohammed-Awal Issah.

Til tross for at det endte i tap tror treneren at kampen mot ukrainerne kan gi et positivt utslag når den helt avgjørende kampen mot Molde spilles søndag kveld.

- Jeg håper den gode prestasjonen kan bidra til å utløse ekstra energi når vi møter Molde, avslutter Jönsson.

(NTB)