IRRITERT: Begeret rant over for Jan Jönsson da motstanderen fortsatte å kaste baller ut på fotballbanen. Foto: AFP / SERGEI SUPINSKY
IRRITERT: Begeret rant over for Jan Jönsson da motstanderen fortsatte å kaste baller ut på fotballbanen. Foto: AFP / SERGEI SUPINSKYVis mer

Jönsson klikket da rumenske spillere kastet baller på banen

- Sinnet rant vel over, kan man si.

(Dagbladet): Aalesund tapte 2-0 for rumenske FC Astra på La Manga i dag.

I tillegg til at svensken trolig ikke var fornøyd med sitt lags innsats, kastet noen i Astras innbytterboks ballen ut på banen under spillet. Da rant begeret over for svensken, skriver Sunnmørsposten.

AAFK-treneren løp da ut på banen, plukket opp ballen og marsjerte mot motstanderenes benk, og skjøt ballen inn i boksen.

Da skal det ha tatt helt av på sidelinjen: De som satt i Astras boks hoppet opp og løp mot Jönsson. Dommerne stormet til, og prøvde å roe ned partene. Det hele var over iløpet av noen sekunder.

Sendt vekk - Sinnet rant vel over, kan man si. Jeg ble bare så irritert da de hele tiden protesterte og kastet baller på banen. Det ble litt latterlig, syntes jeg, og da ble det kanskje en litt for hard pasning tilbake til dem fra meg. Jeg synes det var greit å si ifra, sier Jönsson til avisa.

Jönsson ble vist bort fra kampen.

- Hvorfor det blir sånn, vet jeg ikke. Det er en treningskamp i februar. Men de ville vel sette et sånn stempel på kampen, sier svensken, som sjelden mister besinnelsen på sidelinjen.

- Det har kanskje skjedd en gang eller to før, men ikke som jeg husker, sier Jönsson.

FC Astra-trener Valentin Sinescu antyder til avisa at han mente at dommerne var på AAFKs side, og takk bare på skuldrene og sa at han ikke helt visste hvorfor de kastet baller på banen.