Jönsson og Nannskog støtter Gustafsson

- Helt sykt at han ikke er med i EM-troppen.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): De ble begge vraket fra den svenske EM-troppen, selv om Eddie Gustafsson er hjemmeværende reserve.

Daniel Nannskog mener derimot keeper-kompisen burde vært en selvskreven deltager i Sveits og Østerrike i juni.

- Det er helt sykt at han ikke er med i EM-troppen. Han har vært i fantastisk form og mot oss viste han igjen sin klasse - han var fantastisk, sier Nannskog til Dagbladet.no etter at Lyn-keeper Eddie Gustafsson lenge holdt Lyn inne i kampen mot Stabæk på Ullevaal i går kveld.

Nannskog får støtte fra Stabæk-trener Jan Jönsson.

- Sverige har jo tre gode keeper, men han har vist klasse både i fjor og denne sesongen. Det hadde ikke vært noe å si på om han var med der nei, sier Jönsson.

Daniel Nannskog har hele tiden hevdet at han ikke har tenkt på EM-plass, mens Eddie Gustafsson innrømmer at han er skuffet.

- Selvfølgelig er jeg skuffet over ikke å være med i troppen, men jeg var forberedt på at det kunne vippe begge veier. Personlig synes jeg også Nannskog burde vært med, men nå er det bare å ha fullt fokus på klubblaget, sier Gustafsson til Dagbladet.no.

SVENSK DUELL: Stabæks Daniel Nannskog (t.v.) og Lyns Eddie Gustafsson møttes i går på Ullevaal. Dette bildet er fra møtet på Nadderud i fjor. Arkivfoto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
SVENSK DUELL: Stabæks Daniel Nannskog (t.v.) og Lyns Eddie Gustafsson møttes i går på Ullevaal. Dette bildet er fra møtet på Nadderud i fjor. Arkivfoto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
Jönsson og Nannskog støtter Gustafsson