SINT OG FRUSTERT: Ingebrigt Steen Jensen blåste ut mot egne Stabæk-spillere i går kveld, men skal beklage i dag. Foto: Lise Åserud / SCANPIX .
SINT OG FRUSTERT: Ingebrigt Steen Jensen blåste ut mot egne Stabæk-spillere i går kveld, men skal beklage i dag. Foto: Lise Åserud / SCANPIX .Vis mer

Jönsson refser Stabæk-Ingebrigt

Etter slakt på radio.

||| (Dagbladet): Stabæk - Strømsgodset 1-2.

Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen gikk knallhardt ut mot sine egne blå da bærumslaget måtte seg seg slått på hjemmebane i går kveld.

- Nå har jeg holdt på med Stabæk i 40 år, men jeg har aldri før skammet meg på tribunen. Jeg har sett Stabæk tape 6-0 i 5. divisjon, men den gangen var det bare tullelag, sa Steen Jensen til P4.

Ære og stolthet Han nevnte godt betalte spillere som leverer elendig, og sa rett ut at han både var frustert og sint.

- Dette handler om ære, stolthet, ansvar og topplønnede spillere. Og det handler om glede, og det å blø for drakta.

Litt seinere på kvelden gikk mannen med Stabæk i ryggraden ut på TV 2 og beklaget utbruddet. Samtidig varslet han en unnskyldning til Stabæk-spillerne på dagens trening.

Den kommer godt med, for hudflettingen av Fornebu-laget falt ikke i god jord hos avtroppende trener Jan Jönsson.

- Det er vel okei å være spontan en gang i blant, og da får han skjelle oss ut i garderoben. Vi kan dra hverandre i håret og dra hverandre i ørene og skjelle hverandre ut, men det skal vi helst gjøre innenfor stengte dører i garderoben, sier Jönsson til NRK.

Tenker seg om Også Jon Inge Høiland reagerer på ordbruken til Steen Jensen.

- Jeg tror vel at det er følelsene som gjør at han får et sånt utbrudd. Jeg tror og håper han ikke mener det han sier når han får tenkt seg om, for det er ikke det det står på, sier Høiland til statskanalen.

FÅR BESØK AV STEEN JENSEN: Stabæk-trener Jan Jönsson likte ikke Ingebrigt Steen Jensens offentlige slakt av Stabæk-laget. Her går Daniel Nannskog av banen med skade. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
FÅR BESØK AV STEEN JENSEN: Stabæk-trener Jan Jönsson likte ikke Ingebrigt Steen Jensens offentlige slakt av Stabæk-laget. Her går Daniel Nannskog av banen med skade. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer