Jönsson sammenligner AaFK med Liverpool

Jan Jönsson tror AaFK kan ta medalje uten ham selv - hvis de ikke går i Liverpool-fella.

HYLLET: Aalesunds trener Jan Jönsson takkes etter eliteseriekampen mellom Aalesund og Vålerenga på Color Line Stadion. Dette var trener Jan Jönsson sin siste hjemmekamp for Aalesund.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
HYLLET: Aalesunds trener Jan Jönsson takkes etter eliteseriekampen mellom Aalesund og Vålerenga på Color Line Stadion. Dette var trener Jan Jönsson sin siste hjemmekamp for Aalesund. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Aalesund - Vålerenga 4-1ÅLESUND (Dagbladet): Duellen mellom Jönsson og Kjetil Rekdal på Color Line Stadion i går var av den historiske sorten.

Nå kan det bli lenge til AaFK-fansen ser suksesstrenerne i Ålesund igjen. Mens Rekdal bare var på besøk som Vålerenga-trener, ledet Jönsson AaFK i sin siste hjemmekamp.

Straks kan begge kalle seg tidligere AaFK-trenere.

- Det var veldig, veldig flott å runde av på hjemmebane med en slik kamp. 4-1, bra spill og god stemning - noe mer kan jeg be om. Spillerne viste spilleglede og arbeidslyst. Det gjorde godt, forteller Jönsson til Dagbladet.

Mens Rekdal førte AaFK til to cupgull og spill i europacupen tre ganger, ledet Jönsson AaFK til tidenes beste Tippeliga-sesong i fjor.

Suarez, Sturridge, Hamed-Allah og Leke Da var tangotrøyene Tippeligaens mest offensive lag - slik som Liverpool var i Premier League forrige sesong. Men i år har det nesten vært motsatt for begge lag. Jönsson forklarer det slik:

- Jeg kan se likheter mellom oss og Liverpool på det området, ja. De mistet Luis Suarez, mens vi mistet Abderrazzaq Hamed-Allah. Hverken vi eller Liverpool klarte å hente en fullgod erstatter i samme overgangsvindu. I tillegg fikk de Daniel Sturridge skadet, mens vi hadde Leke James skadet i vår. Da ble vi veldig svekket offensivt, analyserer AaFK-treneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer